Om Mig

 

11890942_10207425948830894_1483303233325174462_n

Mit navn er Alexander Carstensen (Som URL navnet hentyder til) og jeg er en 24 årig ung mand fra en lille by kaldet Glumsø.

Siden jeg var lille har jeg altid været kendt som en nørd blandt mine venner da jeg altid har været fascineret af computere og kunne hjælpe dem hvis de lige havde brug for det.

Jeg har brugt det meste af mit liv i undervisnings systemet på nogle forskellige skoler.

Mine folkeskole år var i min hjemby’s skole kaldet Glumsø Skole, der fik jeg undervisning indtil niende klasse hvor at jeg så tog til Ringsted et år og var på Ringsted 10.Klassecenter.

Da jeg var færdig i Ringsted opdagede jeg Web-Integrator uddannelsen på Roskilde Teknisk Skole.

I løbet af min Web Integrator uddannelse lærte jeg alle de forskellige kodefærdigheder som jeg bruger i dag, dette er f.eks. HTML, CSS, PHP, MySQL.

Jeg startede med at kode i Dreamweaver da jeg syntes det var det nemmeste og det var kodeprogrammet som vi fik undervisning i at bruge på uddannelsen, men jeg er siden hen skiftet til Open Source Editoren Kaldet Netbeans som er udviklet af Oracle, det har jeg så brugt i nogle år indtil jeg skiftede til den gratis version af Sublime Text i starten af år 2014.

Den uddannelse syntes jeg var meget interessant da jeg allerede havde brugt internettet en stor del af mit liv og syntes de kunne være fedt selv at lave hjemmesider.

Da jeg var blevet godkendt som web-integrator startede jeg i August år 2011 og jeg blev færdig med uddannelsen i Juni år 2013.

Jeg har også gennemført Digital Media grundforløbet på Roskilde Teknisk Skole hvor jeg blandt andet arbejde med 3D Animationer, Film optagelse/redigering, Billedebehandling på højere niveau og Applikations programmering.

Jeg har lært at bruge Adobe pakkens programmer, så jeg er erfaren i Photoshop, Dreamweaver, Flash, After Effects & Premiere Pro.

Autodesk’s 3D program Maya har også været noget som jeg har arbejdet med, du ville kunne se de forskellige opgaver jeg har lavet i Maya på siden Projekter.

Den 10 August startede jeg på Media Grafiker Uddannelsen på Københavns Tekniske Skole.

Efter at have afsluttet grundforløbet har jeg valgt at søge efter et job og i 2016 har jeg haft  seks uges vikar arbejde hos Juckers Industrier A/S og 7 ugers arbejde hos Dagrofa i Ringsted.

Hvis der er brug for at jeg skal lære noget andet eller måske bruge et andet program er jeg frisk på lære dette og klar til at gå igang med det samme.

Hvis du syntes at dette er interessant og gerne ville i kontakt med mig kan du hoppe over på min Kontakt side og skrive til mig der eller sende mig en email som du også ville kunne finde på kontakt siden.